Nya träningskläder?

Träningsgarderoben skulle behöva uppdateras och det finns mycket snyggt att välja på. Jag satt och spanade lite inne på Nelly.com som verkar ha det största utbudet av funktionella och snygga träningskläder. Det här är kläder jag drömmer om ifall pengar inte skulle vara ett problem, för det går inte att sticka under stolen att de snyggaste och bästa kläderna jag hittar faktiskt är de dyrare. Jag är inte en person som bryr mig ett dugg om märken eller liknande och gärna kan köpa från Stadiums egna märke Soc, men jag tycker att de här kläderna är så mycket snyggare och på mig sitter de ofta 1000 gånger bättre än exempelvis Soc.

De här kläderna behöver inte nödvändigtvis bäras tillsammans eftersom alla färger inte passar ihop, det är mest för att gestalta att jag tycker mycket om färg. Jag vill känna mig snygg när jag tränar, för då känner man sig ofta ännu snyggare när man har tränat färdigt, åtminstone gör jag det. Här är mitt urval om jag hade råd att handla nytt och fräscht:
Alla dessa kläder finns hos Nelly.com


Kommentarer
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

sv, Visst är det så! Jag har blivit lite anti-vitt bara därför. Tycker visserligen om vita väggar, tak och vita gardiner, men golv och möbler får gärna vara så mörka som det bara går ;P Tycker också det är mysigt på något sätt.

2011-12-30 @ 15:55:24
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: thereset

åh snyggt! jag behöver verkligen nya träningskläder

2011-12-31 @ 18:29:18
URL: http://tinythess.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Kanonsnygga träningskläder!!!

2012-01-02 @ 17:37:59
URL: http://junitjejen.se
Postat av: EmelieMaria - träning&annat

Kul med lite färg :D

2012-01-02 @ 18:02:40
URL: http://emeliemaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0