Riktig träning, vad är det?

Det finns nog ingen som kan definera vad som räknas som träning. Allt är upp till var och en. De senaste dagarna har jag haft en hel del att göra och har därmed låtit bloggen lida litegrann. Gårdagen hann jag inte med någon träning (i form av ett pass vill säga) utan såg istället till att få in en hel del promenader under dagen. Det resulterade i slutet av dagen i 15 km totalt, vilket känns rätt bra och något jag får vara nöjd med.

Jag jobbar för tillfället som barnflicka, men börjar i slutet av månaden på en förskola i närheten av mig. I och med att tjejen jag har hand om ska sova mitt på dagen i cirka en och en halv timme väljer jag såklart att ta en långpromenad med henne i vagnen när hon sover, istället för att sitta inne och läsa en bok. Jag tar alla chanser jag får att vara ute nu och älskar varje minut.

Här om dagen var jag förbi Stadium på väg hem från jobbet där jag såg att de hade halva reapriset på en mängd varor. Hittade ett par grymt snygga träningsbyxor för endast 50 kronor! Vilket kap! Så ett tips är att kika in där nu om ni vill hitta snygga och funktionella kläder.

Vad tycker ni om att ha på er när ni tränar? Själv vill jag gärna ha tajta kläder så de inte är i vägen.


Kommentarer
Postat av: helena

Måste få lov att säga att jag tycker du har väldigt fin klädstil

2012-01-12 @ 13:43:58
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: jennifer / photography

Åh, tack så hemskt mycket! Haft en bra dag? Kram

2012-01-12 @ 19:00:39
URL: http://jenniifer.webblogg.se/
Postat av: mari

Bra prioritering :)

2012-01-12 @ 20:21:29
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Med att jag går i grundskolan är det mycket godis och skit på raster,det jag undrar är om du kanske har något tips på hur man liksom kan få kroppen o hjärnan att säga nej om någon bjuder,kör alltid hemma med att borsta tänderna..hehe,men det kan man liksom inte göra i skolan. asså älskar din blogg! :)

2012-01-12 @ 20:59:58
URL: http://http://hakanflicka.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv; ja! har fixat en header/banner nu iallafall. blev mycket bättre :)

2012-01-12 @ 21:57:07
URL: http://mylibrascale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0